Je.
Zelf.
Zijn.Home

Energiebehandeling

Yogastretching

 Hanging Around Yoga

Meditatie

Natuurlijk bewegen

Agenda

Over Eugene

Contact

Eigentijdse bijeenkomsten
gebaseerd op eeuwenoude wijsheden
over de balans tussen lichaam en geest
Zijn .
Eugène de Schrijver

Deze yoga is geïnspireerd op een nieuwe, in Azië zeer populaire methode waarbij je tijdens de yoga-oefeningen met je heupen in een speciale riem hangt en loskomt van de grond. Vandaar de naam ‘Hanging Around Yoga’, het hangen/schommelen/zweven in een hanging belt vormt de basis voor diverse stretch- en oefeningen die zich kenmerken door een goed gesteunde lichaamshouding terwijl je tegelijk vrijheid in je beweging ervaart. Een ideale manier om zonder druk in posities te hangen die normaal niet of moeilijk lukken.


Eugène de Schrijver zag en ervoer op Bali deze hangende manier van yoga en was zo enthousiast dat hij de originele handgemaakte hanging belts meenam naar Nederland. Vervolgens heeft hij een eigen variant ontwikkeld op de oosterse yogawijze die geschikt is voor Nederlandse yoga-beoefenaars, voor zowel beginnende als gevorderde.


Wat de grootste voordelen biedt vergeleken met de bekende ‘yoga op het matje’ is het feit dat je met deze variant vrij in je belt hangt en oefeningen doet waarbij je je lichaam optimaal kunt strekken en bewegen. Of dat nou rechtop is, of hangend op je hoofd…je maakt je ruggengraat en spieren lang en flexibel en bovendien ontstaat geen druk op je nek.Hang jezelf naar meer lenigheid en balans !