Je.
Zelf.
Zijn.Home

Energiebehandeling

Yogastretching

Hanging Around Yoga

Meditatie

Natuurlijk bewegen

Agenda

 Over Eugene

Contact

Eigentijdse bijeenkomsten
gebaseerd op eeuwenoude wijsheden
over de balans tussen lichaam en geest
Zijn .
Eugène de Schrijver
De wereld van nu is snel en er wordt veel van je gevraagd. Presteren op je werk, je vrienden niet verwaarlozen, een verstandige ouder zijn, een zorgzaam kind zijn, een goede buur en ga zo maar door.


Je zou bijna vergeten dat er meer is. Meer dan rennen en vliegen, denken en tobben. Meer dan jezelf door de ogen van een ander te zien. Meer dan proberen aan ideaalbeelden te voldoen.


Want er ís meer. Je bent er zelf ook nog. Daar kan je van profiteren en van genieten en er is niets meer voor nodig dan jijzelf. Neem tijd voor jezelf, word bewust van je innerlijke kracht en kom dichter bij jezelf. Voel je energie beter stromen en ervaar meer evenwicht in je doen en laten.


Eigenlijk is het eenvoudig:
zet het denken ‘uit’ en het voelen ‘aan’. Alleen je ademhaling telt en je kunt je lichaam beter voelen en strekken. Tegelijk kom je los van die eindeloze stroom van gedachten, ideeën, verwachtingen die je altijd hebt.
Het voelt vrij om dat allemaal even te parkeren en je eigen kracht te ervaren die je in je hebt en bij je draagt. Gewoon het Zijn telt dan. En dat is belangrijk. Om tot rust te komen en de dingen anders te kunnen zien.


Zijn. is Eugène de Schrijver. Hij organiseert wekelijks diverse bijeenkomsten waarbij hij kleine groepen begeleidt, op een persoonlijke maar tegelijk simpele manier: alles mag, niets moet. Maar centraal staat altijd: ‘het zijn in het hier en het nu’. Iedereen is welkom, beginners en meer ervaren mensen.


Eugène de Schrijver.
Al 30 jaar actief in yoga, reiki (gecertificeerd reikimaster) en meditatie. In een sfeervolle studio, op een locatie aan de rand van Dordrecht geeft Eugène zijn lessen, waaronder:

 Yoga stretching
 Reiki behandelingen, cursussen en terugkomsessies (4x per jaar, max. 6 personen) 
 Meditatielessen (stiltemeditatie)